Mit jelent számodra a szabadság?

Ha a szabadságra gondolok, egy madár képét látom magam előtt, miközben repül. Valahogy ez a repülés nekem a szabadság, a szárnyalás, az, hogy onnan föntről minden utat látni, és eldönthetem, merre szeretnék haladni.

A másik dolog, ami beugrik a szabadságról, azt a gyereknevelés kapcsán tapasztaltam meg: ahhoz, hogy szabadnak neveljem a gyerekem, valamilyen szinten korlátokat kell neki állítanom, szüksége van alapvető szabályokra, hogy azok mentén lehessen igazán szabad. Én is csak így tudom jól érezni magam felnőttként. És azt gondolom, hogy ez a gondolat a drámapedagógiában is megjelenik: szabadon jó játszani, de a játéknak vannak bizonyos szabályai, amiket be kell tartani. 

Színházi nevelési szakember. Gimnazistaként Földessy Margit stúdiójának volt oszlopos tagja, ahol később tanársegédként is jelen volt a stúdió életében. Gimnázium után az Új Színház Stúdióban szerzett színész II. diplomát Huszár Zsolt és Pokorny Lia osztályában. 2014-ben magyar alapszakon, színházi stúdiumok specializáción, 2017-ben irodalom- és kultúratudomány mesterszakon végzett a Károli Gáspár Református Egyetemen. 2015-ben elvégezte Kaposi László drámapedagógiai tanfolyamát. Nyári táborokban tánc- és drámatanárként tevékenykedett több éven keresztül. A Vígszínház Vígdiák ifjúsági programjának és a Manna színházpedagógiai programjának vezetője, a Vígszínházban és a Bethlen Téri Színházban futó előadásokban közreműködik színházi nevelési szakemberként.